De ce poveștile personalizate sunt daruri deosebite de Crăciun?!

Cât de fermecătoare este această perioadă magică a anului, în care ne căutăm inspirația pentru a oferi celor mici cele mai frumoase cadouri.

Cărțile sunt pe lista voastră în acest an? Cu siguranță, poveștile personalizate sunt daruri pe care le purtăm cu noi toată viața! Cum să nu îndrăgească cel mic o poveste în care chiar el este personajul principal?!

Dacă ești în căutarea unui cadou unic, creat special pentru piciul tău, descoperă lumea poveștilor personalizate. Cu siguranță, cel mic va fi încântat să descopere că este eroul din cărticică, că acțiunea se petrece chiar în orășelul său, că și pisica sau cățelul preferat face parte din poveste.

An de an, poveștile noastre personalizate călătoresc în întreaga lume, așteptând să fie descoperite lângă ghetuțe – de Moș Nicolae sau sub pomul de Crăciun.

Ce poveste personalizată să alegi?

Ai descoperit, deja, cartea personalizată ”Tărâmul Secret al Mănușilor”, care este prima noastră lansare? Ne spune o poveste fermecătoare despre un tărâm magic unde ajung toate mănușile pierdute ale copiilor. Alături de cel mic, îl vei cunoaște pe Moș Mănuș, care are un atelier cu mii de mănuși. Îi vei întâlni pe spiridușii săi harnici, care coboară pe fire de lână și ”culeg” mănușile uitate în zăpadă.

Cartea ”Tărâmul Secret al Mănușilor” o poți personaliza cu numele eroului, alegi dacă este fetiță sau băiat și scrii și locul acțiunii din poveste.

Adaugă un plus de magie la poveștile personalizate!

Ai ales povestea pe care vrei să o personalizezi? Alege și ambalarea cadou pentru un plus de magie. Cărticica vine într-un ambalaj de carton tare, cu ilustrații din povestea ”Tărâmul Secret al Mănușilor”, cu o fundiță cochetă ce abia așteaptă să fie desfăcută. 

Descoperă colecția noastră de cartoline de sărbători, cu ilustrații pline de magie și lasă un mesaj celor dragi…ca amintire.

Inspiră-te pentru daruri speciale și rămâi aproape de comunitatea My Secret Land.

Coș