Contact

Ai o întrebare pentru spiridușii noștri? Ne poți apela, ne poți trimite un e-mail sau ne poți scrie pe paginile noastre de Social Media. 

Urmărește-ne:

Pe site-ul nostru www.mysecretland.ro, alege povestea, în formularul de comandă, alege numele personajului principal, alege localitatea în care are loc acțiunea, apoi alege unul din caracterele predefinite pentru băiat sau fată. Verifică informațiile și adaugă în coș.

Poveștile noastre sunt potrivite pentru copiii de toate vârstele. Cel mai mult, însă, sunt preferate de copiii cu vârsta cuprinsă între 2 - 8 ani.

Noi le-am scris pentru copii, dar sunt povești minunate, pe care le recomandăm să fie citite împreună cu toată familia.

Doar personajul principal poate fi modificat, alegând unul dintre caracterele disponibile. Dacă dorești o carte personalizată 100%, scrie-ne și poate facem următoarea poveste împreună!

După ce personalizezi cărțile, înainte să plasezi comanda, poți introduce un cod promoțional, dacă deții unul valid.

Contactează-ne cât de repede posibil, în maxim o oră de la plasarea comenzii, pentru a reuși să facem modificările înainte de a intra comanda la print.

Cu siguranță, trebuie doar să specifici adresa de livrare și să folosești o modalitate de plată online. Dacă din greșeală selectezi plata ramburs, surpriza se va strica. Specifică aceste detalii în momentul plasării comenzii. Noi o vom ambala frumos, ba chiar, dacă ne ceri, putem lăsa un mesaj din partea ta.
*Noi vom livra la adresa indicată de tine toată comanda. Dacă vrei să trimiți mai multe cărți la persoane diferite, va trebui să generezi comenzi separate.

Coș