Nou: Povești personalizate cu animale de companie – O prietenie fără cuvinte

Dragi prieteni, o nouă idee din My Secret Land a prins contur, și-a găsit cuvintele magice, culorile potrivite și personajele mult îndrăgite. Revenim cu o lansare inedită, povești personalizate cu animale de companie – ”O prietenie fără cuvinte”, Ediția despre pisici și Ediția despre căței. De ce este specială această carte? Pe lângă copilașul drag, are în rolul principal și prietenul patruped – cățelul sau pisica preferată.

Cartea personalizată ”O prietenie fără cuvinte” vine în două ediții

Ediția despre Arta datului din coadă, după cum vă puteți da bine seama, este o poveste personalizată în care putem adăuga cățelul jucăuș, nătăfleț și iubitor al familiei. Vom descoperi o poveste emoționantă despre viața de zi cu zi alături de prietenii blănoși și valorile pe care le împărtășesc cu noi, dincolo de cuvinte. 

Ediția despre Tors și alte lucruri importante este dedicată pisicilor răsfățate, pe care le iubim atât de mult. Vom descoperi o poveste personalizată plină de farmec, cu multe momente haioase, dar și clipe dragi sufletului, pe care copiii le petrec alături de prietenii pufoși.

De ce am ales acest titlu pentru poveștile personalizate. De unde a venit inspirația?

Prietenii noștri necuvântători ne sunt alături în cele mai frumoase, minunate clipe, încă de când suntem copii. Dar și în cele mai dificile momente, ne ”îngropăm” fața în blănița lor pufoasă, ne alină torsul blând, felul în care ne ling mânuțele sau ne privesc înduioșător. Pisicile și cățeii ne arată iubirea în atât de multe feluri, fără a folosi cuvinte. Așadar, această prietenie loială, dincolo de cuvinte, am transpus-o în două povești personalizate cu animale de companie, care să ne rămână o amintire dragă pentru totdeauna.

Cum poți personaliza cartea ”O prietenie fără cuvinte”

Oferă-i în dar celui mic bucuria unei povești personalizate cu animale de companie, cu totul aparte, în care el și cel mai bun prieten patruped au rolul principal. Povestea o poți personaliza rapid și simplu direct pe site-ul nostru. 

Aici găsești ediția despre pisici! Aici găsești ediția despre căței:

Cum se întâmplă magia? Scrie numele copilului, scrie numele cățelului sau a pisicii, alege personajele din ilustrații. După plasarea comenzii, spiridușii noștri o vor pregăti cât de curând. Pentru un plus de magie, alege ambalarea cadou. 

Rămâi aproape de noi pentru alte noutăți din My Secret Land. Te așteptăm și în comunitatea noastră pe Social Media.

Coș