Carte personalizată pentru copii – My Secret Land

Cititul este esențial pentru o dezvoltare armonioasă a copilului. Astăzi, când avem atât de multe opțiuni dintre care să alegem, identificarea cărților potrivite, captivante și educative, devine o mare provocare. Ce zici de o carte personalizată pentru copii? Cu siguranță, îi va capta atenția celui mic și îl va ține în suspans până la final. My Secret Land este o lume a poveștilor personalizate, în care fiecare copil poate deveni erou în propriul sau basm.

Cum arată o carte personalizată pentru copii?

Astăzi, cei mici au atât de multe opțiuni pentru distracție, printre care telefonul, tabletă și televizorul ocupă locuri preferențiale. Astfel, să le cultivăm dragostea pentru cărți devine din ce în ce mai provocator. Totuși, dragostea pentru lectură nu poate fi insuflată odată ce au învățat să citească, ci reprezintă un proces complex care se dezvoltă în ani de zile. Noi, echipa My Secret Land, venim cu o soluție originală și captivantă, pentru a-l ajută pe copil să devină un adevărat ”devorator de cărți”.

Așadar, ce este o carte personalizată pentru copii?

O carte personalizată este cea în care tu alegi cine este personajul principal, cum arată și unde se petrece acțiunea. Într-un fel, vii în ajutorul autorului pentru a finaliza povestea. Sună bine, așa e? Hai să facem un joc de imaginație. Cum va reacționa copilul când va deschide cartea și își va da seama, din primele rânduri și din desene, că el este eroul acelei povești?! Îți spunem noi, din experiență, că reacțiile copiilor care au primit o carte personalizată sunt foarte emoționante. Acea uimire sinceră de pe fața lor ne este tare dificil să o redăm prin cuvinte.

Este important să menționăm că o carte personalizată pentru copii are un impact deosebit asupra dezvoltării ulterioare a celui mic. O poveste în care el este personajul principal, îi oferă mai multă încredere în sine, îl ajută să-și descopere calitățile și să afle răspunsul la întrebări care îl macină. Chiar de la primul contact cu o carte personalizată pentru copii, cel mic va fi ademenit într-o aventură magică.

Carte personalizată pentru copii – descoperă My Secret Land

Noi am creat o lume a magiei, care poartă numele My Secret Land. Este o lume în care creativitatea și dragostea pentru cei mici se îmbină în povești citite cu sufletul la gură. Nouă ne plac poveștile autentice, captivante, educative, pe înțelesul copiilor. În același timp, vedem poveștile personalizate pentru copii că fiind o puternică unealtă educativă.

Descoperă și tu magia poveștilor My Secret Land. Alege o carte personalizata pentru copii de pe site-ul nostru. Procesul de personalizare este unul simplu și intuitiv. Vei putea citi întregul conținut al poveștii, să te asiguri că va fi pe placul copilului. Plasând o comandă pe site-ul nostru mysecretland.ro, o minunată carte personalizata pentru copii va ajunge în format fizic la tine. Rămâi aproape, deoarece am pregătit multe surprize! Urmărește-ne și în Social Media pentru a descoperi mai multe despre My Secret Land.

Coș