Poveste pentru copii personalizată ”Noaptea în care Somnul a dispărut”

Cu siguranță, mulți părinți recunosc această replică pe care o aud în unele seri: ”Mami/tati, nu pot să adooorm!”. Chiar dacă laptele cu miere sau ceaiul a fost băut, oițele au fost numărate, s-au încercat tehnici de relaxare, somnul copilului nu mai apare. Oare, ce e de făcut? Probabil că în aceste seri, când copilul nu are somn sunt citite o mulțime de povești. Într-adevăr, o poveste creează o atmosferă plăcută și magică. Astăzi, există foarte multe opțiuni de cărți pentru copii, însă pentru mulți părinți este complicat să găsească cărți cu un limbaj pe înțelesul copiilor. Pentru astfel de seri, și nu numai, este potrivită noua noastră poveste pentru copii personalizată: ”Noaptea în care Somnul a dispărut”, scrisă de Cristina Clima, cu ilustrații de Adrian-Ciprian Nechita. Este o poveste care îl va captiva pe cel mic, invitandu-l într-o călătorie magică, în care el este eroul principal.

De ce copilul va îndrăgi această poveste pentru copii personalizată ”Noaptea în care somnul a dispărut”?

Această poveste pentru copii personalizată ”Noaptea în care somnul a dispărut” este una într-adevăr specială, iar cel mic se va îndrăgosti instant de ea, întrucât el va fi protagonistul și toată acțiunea se va petrece în jurul său. Există, oare, ceva mai provocator și mai interesant pentru copil, decât o poveste în care el este personajul principal? ”Noaptea în care somnul a dispărut” este o poveste despre un copilaș care nu poate să adoarmă, deși e noaptea târziu. A încercat toate variantele posibile: a numărat oițe, a băut lapte cu miere, dar nimic nu funcționează! Desigur, un personaj magic și misterios îi va veni în ajutor. Astfel, eroul nostru va porni într-o călătorie plină de aventură. Va avea parte de o călătorie veritabilă și captivantă, în care își va da seama ce îl face pe Somn să îl viziteze în fiecare noapte. ”Magia” din spatele personalizării unei povești este ușor de realizat. Pe site-ul nostru mysecretland.ro, selectează povestea, introdu numele, locul unde se petrece acțiunea, alege avatarul potrivit, iar spre final, vei putea parcurge întreaga poveste personalizată. Plasând o comandă, o cărticică superbă, personalizată, va ajunge în format fizic la tine.

De ce este specială această poveste pentru copii personalizată?

Cartea personalizată pentru copii ”Noaptea în care somnul a dispărut” este specială datorită elementelor de unicitate, pe care noi am avut grijă să le imprimăm. Astfel, cartea poate fi personalizată cu numele, localitatea și avatarul copilului. În același timp, punem mult accent pe calitatea conținutului, dar și pe elementele surpriză pe care copilul le descoperă pe toată durata lecturii. Desenele sunt absolut spectaculoase, iar prin intermediul lor, povestea personalizată ademenește copilul într-o aventură palpitantă înainte de culcare.

Cum poate fi personalizată povestea ”Noaptea în care somnul a dispărut”?

Procesul de personalizare a cărții este unul simplu și ușor de realizat. Vei putea citi pe site-ul nostru mysecretland.ro întreaga poveste, vei vedea desenele, ca sa te asiguri ca va fi și pe placul copilului. După plasarea comenzii, noi vom printa, vom împacheta și vom trimite cu grijă și cu drag cartea spre tine sau spre alt destinatar, indicat la plasarea comenzii. Abia așteptăm să ne spui și nouă ce reacție are copilașul când se descoperă în propria sa poveste. Suntem convinși că cel mic se va bucura în fiecare seară, de o aventură magică, în căutarea Somnului.

Descoperă și tu magia poveștilor My Secret Land. Alege o carte personalizată pentru copii de pe site-ul nostru. Plasând o comandă pe site-ul mysecretland.ro, o minunată carte personalizată pentru copii va ajunge în format fizic la tine. Rămâi aproape, deoarece am pregătit multe surprize! Urmărește-ne și în Social Media pentru a descoperi mai multe despre povestile personalizate.

Coș