De ce să alegi o poveste personalizată cadou?!

Cu siguranță, vrem să le oferim celor mici daruri pe care să le poarte cu ei toată viața. Dar ce se întâmplă cu majoritatea cadourilor pe care le primesc copiii de sărbători? Se plictisesc foarte curând de ele și ajung în cutiile de depozitare. Ce-ai zice, la următoarea sărbătoare, să alegi o poveste personalizată cadou?! Personalizată? Cum anume?

Ce-ai zice de o carte personalizată în care copilul devine eroul? Alege o carte unică pe lume, personalizată special pentru copilaș. În colecția My Secret Land, vei descoperi povești create cu dragoste, minunat ilustrate, îndrăgite de mii de copilași, părinți și bunici. Alege o poveste personalizată cadou – creată cu dragoste în România!

Creează o nouă poveste personalizată cadou în doar câțiva pași! Direct pe site, alegi povestea și o personalizezi în câteva secunde. Se apropie o zi de naștere, alege o poveste personalizată specială – ”O aniversare buclucașă” – în care adaugi numele copilașului, ziua de naștere și alegi personajul din ilustrații. O poveste de noapte bună – mereu este o idee grozavă. ”Noaptea în care Somnul a dispărut” – se numără printre cele mai populare alegeri. Piciul tău adoră animăluțele de companie? Alege ”O prietenie fără cuvinte” – o poveste personalizată cadou în care adaugi cățelul sau pisica familiei.

Inspiră-te pentru cadouri care îl ajută pe copilaș să evolueze, să-și dezvolte stima de sine. O poveste personalizată cadou, în care copilul este în rolul principal, sigur, va transforma lectura într-o bucurie. Descoperă comunitatea My Secret Land și rămâi aproape pentru alte noutăți și lansări care urmează să iasă din tipar.

Coș