Alege daruri unice!
Povești personalizate,
în care copilul devine eroul!

Descoperă poveștile noastre personalizate!

Poveștile personalizate și rolul lor în dezvoltarea armonioasă a celor mici

Am descoperit niște cărți lucrate cu grijă și cu drag pentru lumi magice, dar și învățături pe care ne dorim ca cei mici să le poarte cu ei în călătoria vieții lor. 

Mulțumim pentru magia cu care ne purtați prin lumi la care doar visăm!

Psiholog Dr. Raluca Anton

Plantăm dragostea pentru lectură prin povești personalizate!

My Secret Land este o lume a cărților personalizate pentru copii, citite cu sufletul la gură, create cu dragoste și dăruire în România. Fiecare poveste personalizată, în care copilul devine eroul, este un produs unic.

De ce cărțile personalizate sunt speciale

Cărțile sunt cele mai prețioase daruri, pe care le purtăm cu noi de-a lungul anilor. Ce-ai zice de o poveste personalizată în care copilul îmbrățișează rolul principal?

Dragostea pentru lectură

Auzindu-și numele în poveste, piciul tău va veni curios, să o răsfoiți împreună. Astfel, îl ajuți să îndrăgească cititul.

Ilustrații superbe

Toate paginile poveștilor sunt viu colorate, cu desene creative și originale. Oriunde deschizi cartea să rămâi uimit.

Povești originale

Fiecare carte personalizată de la My Secret Land ne spune o poveste unică, în care se regăsește o învățătură subtilă.

Magia personalizării

Copilul va descoperi puterea, responsabilitatea și magia rolului principal din propria sa poveste.

Produs unic

Fiecare carte este printată special pentru tine. Are coperta groasă, cartonată și hârtie de calitate, astfel, magia va rezista în timp.

Cadou magic

Alege o carte personalizată care să devină acel cadou pe care copilul să îl ia la grădiniță, să îl arate prietenilor și cu care să adoarmă.

Cristina Clima, autor
 

Cunoaște autorul

My Secret Land este o lume magică, în care creativitatea și dragostea pentru cei mici se îmbină în povești personalizate, care pun în valoare calitățile copilului. 

Fiecare carte personalizată este rodul imaginației, muncii asidue, transformării ideilor creative în desene ce pot fi atinse de mânuțele curioase. 

Fiecare carte ne spune o nouă poveste, căci tu alegi cine este personajul principal, cum arată, unde se petrece acțiunea, când își sărbătorește ziua de naștere sau dacă are un animăluț preferat de companie. 

Tu alegi cum se transformă povestea!

Cristina Clima, autor
 

Cunoaște autorul

My Secret Land este o lume magică, în care creativitatea și dragostea pentru cei mici se îmbină în povești personalizate, care pun în valoare calitățile copilului. 

Fiecare carte personalizată este rodul imaginației, muncii asidue, transformării ideilor creative în desene ce pot fi atinse de mânuțele curioase.

Fiecare carte ne spune o nouă poveste, căci tu alegi cine este personajul principal, cum arată, unde se petrece acțiunea, când își sărbătorește ziua de naștere sau dacă are un animăluț preferat de companie. Tu alegi cum se transformă povestea!

De ce adoră părinții și copiii cărțile noastre

Transformă lectura într-o aventură captivantă, cu poveștile personalizate!

Personalizează rapid, direct pe site

Alege ambalarea cadou pentru o ocazie specială

Livrarea în 5 - 7 zile lucrătoare

Calitate superbă a hârtiei

Personalizează rapid, direct pe site

Alege ambalarea cadou pentru o ocazie specială

Livrarea în 5 - 7 zile lucrătoare

Calitate superbă a hârtiei

Descoperă comunitatea My Secret Land

Pe site-ul nostru www.mysecretland.ro, alege povestea, în formularul de comandă, alege criteriile de personalizare, apoi alege unul din caracterele predefinite pentru băiat sau fată. Verifică informațiile și adaugă în coș.

Poveștile noastre sunt potrivite pentru copiii de toate vârstele. Cel mai mult, însă, sunt preferate de copiii cu vârsta cuprinsă între 2 - 8 ani.

Noi le-am scris pentru copii, dar sunt povești minunate, pe care le recomandăm să fie citite împreună cu toată familia.

Doar personajul principal poate fi modificat, alegând unul dintre caracterele disponibile. Dacă dorești o carte personalizată 100%, scrie-ne și poate facem următoarea poveste împreună!

După ce personalizezi cărțile, înainte să plasezi comanda, poți introduce un cod promoțional, dacă deții unul valid.

Contactează-ne cât de repede posibil, în maxim o oră de la plasarea comenzii, pentru a reuși să facem modificările înainte de a intra comanda la print.

Cu siguranță, trebuie doar să specifici adresa de livrare și să folosești o modalitate de plată online. Dacă din greșeală selectezi plata ramburs, surpriza se va strica. Specifică aceste detalii în momentul plasării comenzii. Noi o vom ambala frumos, ba chiar, dacă ne ceri, putem lăsa un mesaj din partea ta.
*Noi vom livra la adresa indicată de tine toată comanda. Dacă vrei să trimiți mai multe cărți la persoane diferite, va trebui să generezi comenzi separate.

Coș

Hai în comunitatea My Secret Land!

Abonează-te și primești 10% reducere la prima ta comandă!